logo CER70a color

Com ja sabeu, aquest any el Centre Excursionista de Rubí arriba al seu 70è aniversari i volem celebrar-ho en un acte especial amb vosaltres.

Aquest acte tindrà lloc el proper dissabte 30 de novembre a les 18.30h al Teatre La Sala de Rubí, en el qual gaudirem curts audiovisuals que repassaran la història i les activitats del Centre amb música interpretada en directe per la Banda de l’Associació Rubí Musical segle XXI. Posteriorment també lliurarem el reconeixement als membres del Centre que han complert els 25 o 50 anys de socis de l’entitat en els darrers cinc anys o fins el final del 2019. L’acte acabarà amb un piscolabis i el brindis per commemorar els70 anys.  

Per assistir a l’acte caldrà confirmar l’assistència trucant al Centre en horari de secretaria de dilluns a divendres de 19h a 21h.. (935887170)    Esperem comptar amb vosaltres.

Moltes gràcies, Junta del Centre Excursionista de Rubí