RUBÍ – MONTSERRAT  2020

PODEU VEURE ELS HORARIS DE PAS CLICANT AQUÍ

La Travessa Rubí – Sant Jeroni – Montserrat (RM) és una caminada no competitiva que enllaça Rubí amb Sant Jeroni (Montserrat), i que es pot realitzar caminant o corrent

DIA:

1 de març de 2020

LLOC DE SORTIDA:

Plaça del Doctor Guardiet.

HORARIS DE SORTIDA:

A les 6 del matí els participants que la fan caminant i a les 8 del matí els que la fan corrent.

EL RECORREGUT I LA SENYALITZACIÓ:

El recorregut, de 46 km i 4200m de desnivell acumulat (positiu i negatiu), és per camins i corriols de muntanya evitant al màxim els trams asfaltats.

L’itinerari està senyalitzat aprofitant diferents marques d’altres Marxes, tot i que durant el recorregut es col·locaran senyals específics de la Travessa RM. És molt important que els participants es descarreguin i imprimeixin el llibre de ruta. Recordeu que no hi ha una senyalització específica de la Travessa.

Aquí us podeu descarregar el llibre de ruta i el track GPS (wikiloc)  (no conté tots els punts del llibre de ruta) per a seguir la ruta amb total seguretat.

Per motius de seguretat no es podrà passar del control del Monestir en direcció a Sant Jeroni si s’arriba a aquest punt més tard de les 15h

Els participants que vulguin podran finalitzar la Travessa al Monestir

La tornada des de Montserrat corre a càrrec de cada participant

AVITUALLAMENTS:

Durant el recorregut els participants disposen de 4 punts de suport i avituallament amb begudes i menjar sòlid (fruita, entrepans i coca)

Es recomana que els particpants portin una reserva de líquid i de menjar sòlid per a possibles imprevistos.

PREU:

La inscripció dóna dret a participar a la Travessa RM, a 4 avituallaments durant el recorregut i a un obsequi.

(L’obsequi es donarà en acabar la Travessa, al Monestir de Montserrat

Per participar a la Travessa RM cal estar en possessió de la llicència federativa FEEC. En cas que no se’n disposi es tramitarà una assegurança vàlida per al dia de l’activitat. Aquí en podeu veure les cobertures.

Socis CER federats: 19€

Socis CER no federats: 23€

No socis federats: 25€

No socis no federats: 29€

Suplement tornada amb Autocar: 10€ (Els participants que desitgin utilitzar el servei d’autocar de tornada, han d’indicar-ho al moment d’inscriure’s)

INSCRIPCIONS:

Les inscripcions estaran obertes a partir del 9  de gener fins al 27 de febrer o fins que s’arribi a les 400 inscripcions. L’organització es reserva el dret a tancar les inscripcions abans d’aquesta data per raons organitzatives.

Les inscripcions fora de termini tenen un recàrrec de 5€ sobre el preu corresponent.

Si l’inscrit és menor d’edat (entre 14 i 18 anys, no es permet participart per sota de 14 anys), heu d’emplenar l’autorització (la trobareu en el moment de la inscripció o clicant aquí) i enviar-la a rm@rubicer.cat o portar-la el mateix dia de l’activitat.

Inscripcions per internet clicant aquí

Per veure el llistat d’inscrits clica aquí

Si per qualsevol motiu es vol anul·lar la inscripció, es retornarà el 85% de l’import fins els 14 de febrer, a partir de llavors NO es retornarà la inscripció. Es pot fer anul·lació clicant aquí

INSCRIPCIONS A PARTIR DEL 9 DE GENER

– El dia de la Travessa haureu de presentar targeta federativa, si s’escau, o DNI per poder recollir la targeta de pas i el braçalet identificatiu.

DOCUMENTACIÓ:

Cartell

Flyer informatiu

Reglament

Horaris d’obertura i tancament dels controls

Cobertures assegurança temporal.

Llibre de ruta.

Perfil altimètric.

Track GPS

Podeu fer el seguiment de les novetats al nostre grup del facebook,

Si vols veure com va ser la Travessa de 2013, mira  aquí i la Travessa de 2014, clica aquí