Torna la Caminada Nocturna de Rubí!!

El proper dissabte 8 d’octubre torna la tradicional Caminada Nocturna de Rubí, organitzada per Rubí d’Arrel i el Centre Excursionista, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Rubí.

Aquest any l’itinerari serà per la zona de Can Pi de la Serra. La sortida-arribada es farà des de l’Escola Rivo Rubeo i recorrerà espais i punts d’interès com la vinya del Patilles, el torrent fondo, la masia i el torrent de Can Pi de la Serra, les restes de la masia de Can Riquer i Can Serrafossà.

S’oferiran dos recorreguts, un de llarg d’11km amb 312m de desnivell+ acumulat i també hi haurà un recorregut més curt de 7km i 190m de desnivell+.

  • La inscripció estarà limitada a 1200 participants.

  • La sortida esglaonada entre les 19.30h i les 20.30h des del Rivo Rubeo. A mesura que els participants passin pel control de sortida, se’ls lliurarà el plànol i ja es podrà començar el recorregut.

  • A l’arribada hi haurà entrepà de botifarra i beguda; també música a càrrec de l’associació La SoniK, que també oferirà servei de bar.

Inscripcions

Les inscripcions començaran el dimarts 20 de setembre i s’allargaran fins el dia 29 de setembre (o fins que s’acabin les inscripcions).

El preu de la inscripció és de 6€ pels adults i joves* de 14-17 anys, i 3€ pels menors* de 14 anys (nascuts a partir del 2009). (La inscripció dóna dret a participar, rebre el dorsal, disposar de l’avituallament a l’arribada i de l’assegurança d’accidents contractada per l’organització). Les entitats organitzadores destinaran 1€ de cada inscripció a l’adequació i manteniment d’espais naturals recuperats a Rubí.

Recollida de dorsals

Del 3 al 5 d’octubre caldrà recollir el dorsal al CRAC, entre les 18h i les 21h.

Per recollir el dorsal caldrà presentar el DNI i comprovant d’inscripció.

Cal que tots els menors d’edat presentin el full comprovant d’inscripció imprès i signat pels/les seus/ves tutors/es legals com a autorització.