Torna la Caminada Nocturna de Rubí!!

El proper dissabte 2 d’octubre torna la tradicional Caminada Nocturna de Rubí, organitzada per Rubí d’Arrel i el Centre Excursionista, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Rubí.

Aquest any l’itinerari serà per la zona sud de Rubí. La sortida-arribada es farà des de la Unió Petanca Les Torres i recorrerà espais i punts d’interès com el torrent de Tallafigueras, el turó i la masia de Can Calopa, Can Pi de Vilaroc, Can Balasc, Can Serrafossà, el castell i l’ermita de Sant Genís. Tindrà una longitud de 13km i també hi haurà un recorregut més curt de 9,7km

Després d’haver-la suspès l’any passat a causa de la pandèmia, aquest any volem fer tot el possible per tornar a oferir aquesta activitat tant entranyable a la ciutat. I en aquest sentit, la 14a Nocturna vindrà acompanyada d’unes mesures que la faran viable davant de la situació en la que ens trobem.

Mesures COVID-19

  • Caldrà fer ús de la mascareta en la sortida i a l’arribada, i a tot arreu on no sigui possible mantenir el distanciament. També es facilitarà gel hidroalcohòlic.

  • La inscripció estarà limitada a 500 participants.

  • Cal portar imprès i signat el certificat d’autoresponsabilitat, es demanarà per recollir el dorsal. (el podeu descarregar en aquest pàgina)

  • Sortida esglaonada entre les 19.30h i les 20.30h. A mesura que els participants arribin al punt de sortida, se’ls lliurarà el dorsal, el plànol i ja es podrà començar el recorregut.

  • A l’arribada, els participants rebran un refresc. No hi haurà actuació musical.

  • Demanem la màxima col·laboració dels participants per a un bon seguiment de les mesures sanitàries corresponents

Inscripció

Les inscripcions començaran el dissabte 18 de setembre a la pàgina web del Centre Excursionista, fins el dia 26 de setembre (o fins que s’acabin les inscripcions). El preu de la inscripció és de 5€ pels adults i joves* de 14-17 anys, i 2€ pels menors* de 14 anys (nascuts a partir del 2008). (La inscripció dóna dret a participar, rebre el dorsal, disposar de l’avituallament líquid a l’arribada i de l’assegurança d’accidents contractada per l’organització). Les entitats organitzadores destinaran 1€ de cada inscripció a un projecte solidari.

*Cal que tots els menors d’edat presentin el full comprovant d’inscripció signat pels/les seus/ves tutors/es legals com a autorització.

Certificat d’autoresponsabilitat

(cal portar-lo imprès per cada participant)

 

DESCARREGA EL RECORREGUT CURT

 

 

DESCARREGA EL RECORREGUT LLARG