QUE NO S’ATURI LA MARXA!!

 

Per responsabilitat social enfront la COVID-19 i per tal d’evitar una gran concentració d’infants, aquest any tornem a proposar la MARXA FAMILIAR del 16 al 31 d’octubre. Volem que no s’aturi la Marxa, tot esperant que l’any vinent puguem celebrar la 50a edició de la Marxa Infantil.

 COM FUNCIONA LA MARXA FAMILIAR?

Es participarà en equips d’un màxim de 5 persones, no importa l’edat. Si en sou més, haureu de fer dos o més equips.

-Cada equip s’haurà d’inscriure gratuïtament indicant les dades de cada membre de l’equip i imprimir-se el dorsal (el rebreu en el moment de fer la inscripció) . La inscripció estarà oberta del 4 al 22 d’octubre en aquesta mateixa pàgina.

El Centre Excursionista de Rubí proposarà un recorregut d’uns 7km amb un desnivell positiu de 200m, el punt de sortida i arribada serà al Pavelló Poliesportiu de La Llana. El recorregut serà més curt i senzill que en d’altres edicions per tal d’afavorir la participació dels més petits i es podrà realitzar en un temps orientatiu de  2 hores. 

L’itinerari estarà marcat amb senyals amb franges de color groc i negre, que estaran fixades en branques dels arbres o arbusts. L’organització vetllarà pel manteniment de la senyalització. Per major seguretat, us proporcionem el mapa i el recorregut digital per a GPS. Caldrà respectar la senyalització. 

-Aquest itinerari es podrà realitzar qualsevol dia entre el 16 i el 31 d’octubre.

 

COMPARTEIX LA MARXA

-Durant la realització del recorregut us haureu de fer una foto amb tot l’equip en el punt indicat en el mapa, i l’haureu d’enviar al correu fotosmarxa@rubicer.cat indicant el numero d’equip i la data que heu fet l’itinerari (Aquest correu sols serà operatiu per enviar les fotos, l’organització no contestarà cap correu rebut en aquesta adreça).

Tots els equips que hagin fet l’itinerari i enviat la fotografia, tindran un obsequi, que podreu passar a buscar del 23 de novembre al 16 de desembre  al local del Centre Excursionista, de dimarts a dijous de 18h a 21h.

-També us convidem a compartir alguna foto a les xarxes socials amb el hastag #MarxaFamiliarCER i etiquetant-nos (Instagram: @cer_rubi / Facebook: @CERubi / Tuitter: @CerRubi )

 

QUÈ CAL TENIR EN COMPTE?

-Recordeu portar una petita motxilla amb aigua, menjar i roba d’abric i/o impermeable per anar a fer el recorregut.

-Cal que respecteu les normes en vigor sobre protecció de la COVID 19, en el moment que realitzeu l’activitat.

-Eviteu aglomeracions i mantingueu les distancies de seguretat.

-L’activitat corre sota la vostra responsabilitat. El Centre Excursionista no es responsabilitza de possibles incidents o accidents ocorreguts durant l’activitat.

-Cal respectar la senyalització de l’itinerari així com també l’entorn natural (no llençar brossa, respectar animals i plantes, no trepitjar els camps de conreu…)

Per contactar amb l’organització cal utilitzar el correu lamarxa@rubicer.cat

 

ÀNIMS, FORMEU ELS VOSTRES EQUIPS, INSCRIVIU-VOS I BONA MARXA FAMILIAR!!

 

FES LA TEVA INSCRIPCIÓ!

(del 4 al 22 d’octubre)

 

INFORMACIÓ DELS PUNTS D’INTERÈS DEL RECORREGUT:

Coneix la història de les masies i els espais del recorregut de La Marxa

 

DESCARREGAR TRÍPTIC INFORMATIU

DESCARREGAR RECORREGUT PER A GPS 

 

DESCARREGUEU EL MAPA DEL RECORREGUT 

Mapa ortofoto

Mapa topogràfic