APP mòvil

Al Centre Excursionista estem d’estrena!

Des del CER us volem presentar la nova aplicació per mòvil.

Aquesta aplicació ens servirà per tenir un carnet virtual com a soci del Centre on apareixerà el nostre nom, podrem actualitzar la fotografia de perfil i ens indicarà el número de soci, l’antiguitat al Centre i la tipologia de soci i de federació en cas d’estar assegurat.

 

A més a més, al menú inferior hi tindrem vàries opcions:
– Rebuts: podrem veure els rebuts que ens ha general l’entitat. S’hi indicarà concepte, data, import i estat del rebut en format semàfor: pagat de color verd, pendent de color groc o retornat de color vermell.
– Emails: tindrem tot el recull de comunicacions que el Centre ha fet cap a nosaltres sense haver de buscar-les al correu electrònic.
– Activitats: puntualment, segons les necessitats de l’activitat, ens podrem inscriure a través de l’APP.
– Més: Aquí hi trobem vàries informacions com enllaços a la pàgina web, horari, contacte o altres utilitats com són el grup familiar, que qui tingui quota familiar veurà les persones que estan incloses dintre del grup, o bé el recull de les notificacions que es puguin enviar a través de l’APP.

 

Us podeu descarregar l’aplicació del CER disponible per Android i iOS.

– Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.playoff.playoffclubs&hl=ca&gl=US

– iOS: https://apps.apple.com/es/app/playoff/id1324608384

Per entrar, primer haureu de triar el CENTRE EXCURSIONISTA DE RUBÍ. Posteriorment, entrarà cadascú al seu perfil mitjançant el DNI i la data de naixement*.

*Si teniu problemes d’accés, feu-nos-ho saber a través d’un correu electrònic.