logo volta

Un any més hem pogut realitzar la Volta BTT a Rubí. Tot i que sabem que hi han coses a millorar, i alguns de vosaltres ja ens ho heu fet saber i en prenem nota, la valoració que en fem és molt positiva i estem molt contents que la Volta tingui tan bona acceptació.   Sabem que ho esperaveu i ara sí que podeu veure els temps que heu invertit per fer la Volta. El dia de la Volta vem tenir problemes amb el sistema informàtic i a alguns de vosaltres no es van registrar correctament els temps (ja us hem fet arribar un mail a aquells que sospitavem de l’error, i aquells que heu respost us hem actualitzat el temps). Igualment, si algú veu que el seu temps no és correcte, si voleu, ens ho feu saber per actualitzar-ho. Clicant aquí podeu veure el temps invertit: Ordenat per Cognom: Clica aquí Ordenat per temps: Clica Aquí   Finalment, també podeu veure les fotos que es van fer, a veure si sortiu “bé” 😉 fotos: https://photos.app.goo.gl/TiqCnJAKQ7KxmX2Y8   Sense res més a dir, molt agraïts de la vostra participació i ens veiem a la propera.   ORGANITZACIÓ VOLTA BTT RUBÍ

La BTT “Volta” a Rubí, és una BTT no competitiva que transcorre pels entorns de Rubí, i tal com diu el nom, realitza una volta completa deixant Rubí al Centre. La Volta té inici al Castell de Rubí i es mou pels indrets de Ca N’Oriol, Sant Feliuet, La Llana-Can Fonollet, Les Martines, Can Guilera, Castellnou, Can Barceló, Serra Oleguera, Can Serrafossà, Can Balasch, Mas Jornet i tornada per Sant Genís, Can Xercavins i arribada al Castell de Rubí.

La gran majoria dels itineraris són per pistes forestals, corriols, però per connectar les diferents zones, s’ha de fer per asfalt obert al trànsit.

La Volta a Rubí, és realitzarà el dia 16 de Juny de 2019. (Les inscripcions s’iniciaran el 23 d’abril)

INSCRIPCIONS CLICAR AQUI Es plantegen 4 Itineraris Itinerari Curt (Color Verd) (TRACK)

–        Aproximadament 12Km i desnivell de 200 metres positius. Enfocat a permetre la participació de famílies gracies a la curta distància i que la gran majoria de l’itinerari es realitza per pistes amples i senzilles.

–        Cap avituallament (es donarà l’entrepà de l’arribada)

–        Sortida a les 9:00h del amfiteatre del Castell de Rubí

Itinerari Mig (Color Blau) (TRACK)

–        Aproximadament 20Km i desnivell de 450 metres positius

–        1 avituallament + entrepà de l’arribada

–        Sortida a les 9:00h del amfiteatre del Castell de Rubí

Itinerari Llarg (Color Vermell) (TRACK)

–        Aproximadament 36Km i desnivell de 880 metres positius

–        3 avituallaments + entrepà de l’arribada

–        Sortida a les 8:00h del amfiteatre del Castell de Rubí

Itinerari Superllarg (Color Negre) (TRACK)

–        Aproximadament 47Km i 1100 metres de desnivell positiu.

–        3 avituallaments + entrepà de l’arribada

–        Sortida a les 8:00h del amfiteatre del Castell de Rubí

Tots els itineraris estaran degudament senyalitzats per cinta i cartells de l’organització en que s’informarà als participants de zones de perill. Però la organització posa a disposició dels participants els tracks per a portar-los en GPS.

PREU I INSCRIPCIONS

El preu de la BTT és de 20€ i pels socis del Centre Excursionista, será de 15€.

En el moment de fer les inscripcions s’haurà d’especificar quin itinerari es farà i si es fa amb bicicleta elèctrica.

Tots els participants tindran una assegurança temporal realitzada pel Centre Excursionista. La inscripció inclou els avituallaments corresponents a cada itinerari, un entrepà amb beguda al acabar la Volta, i un obsequi. 

Les inscripcions són del  23 d’abril fins al 13 de Juny, o fins a completar el màxim de participants que en un inici es preveu en els 400.

Si ets menor d’edat de 14 a 18 anys, s’ha de portar una autorització firmada per la mare, pare o tutor. Clica aquí per descarregar-la.

Si tens menys de 14 anys i vols fer l’itinerari verd o blau, pots possar-te en contacte enviant un correu al mail cer@rubicer.cat i t’indicarem els passos a seguir.

Els dorsals es recolliran el mateix dia de la pedalada, i es començaran a donar 60 minuts abans de l’inici.

Descarrega’t el REGLAMENT de la Volta clicant aquí

Aquesta BTT no es podria dur a terme sense el patrocini de:

ajuntamen rubí logo
logo feec
hyundai