Cursa de Muntanya de Rubí

Cursa de Muntanya

La cursa de muntanya de Rubí és un cursa popular que recorre espais naturals de la nostra població per camins de muntanya. La data de realització és entre finals d’abril i primers de maig, depenent de l’any.

La primera edició va ser l’any 2000 i les onze primeres es van realitzar pels voltants de Ca n’Oriol, amb sortida i arribada a l’era de la mateixa masia.

L’any 2012 es va canviar el recorregut i des d’aleshores, la cursa es realitza al voltant de la zona de Can Roig amb punt de sortida i arribada al Pavelló Poliesportiu de La Llana.

Ja estem en plena preparació de la 20a edició de la Cursa de Muntanya de Rubí que tindrà lloc el diumenge 10 de maig a les 9.30h del matí al pavelló de La Llana de Rubí.

T’ajudem a preparar la Cursa

Uns diumenges abans de la cursa podrem gaudir d’un entrenament en el recorregut dirigit per atleta d’alt nivell. Els darrers anys han vingut atletes de nivell com Pau Capell i Ragna Debats. Si vols saber qui vindrà aquest any, segueix-nos.

Inscripcions i recorregut

Podeu veure i descarregar-vos el recorregut fent clic aquí

Podeu realitzar la INSCRIPCIÓ i trobar més informació al web de la Cursa de muntanya, també hi trobareu les classificacions i fotografies d’edicions anterior.

Esperem  que us animeu a còrrer, a col·laborar i a gaudir de la festa.