La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es logo_MI_covid-02-1.png

Per responsabilitat social i a causa de les mesures imposades per la COVID 19, aquest any no podem organitzar actes multitudinaris com LA MARXA INFANTIL DE REGULARITAT, però no volem que us quedeu sense MARXA, i encara menys aquest any que hauria estat la 50a edició.

Des del 1968 i al llarg de les 49 edicions anteriors (només hi ha hagut dos anys en els que no s’ha celebrat l’activitat), han estat moltes les rubinenques i rubinencs que han participat de la Marxa Infantil de Regularitat i, juntament amb tots ells, sempre hi han pres part les seves famílies, ja sigui participant en la trobada del dinar, seguint el recorregut o bé en el lliurament de premis.

Per tot això, aquest any tan excepcional us proposem:

LA MARXA FAMILIAR

COM FUNCIONA?

Es participarà en equips d’un màxim de 5 persones, no importa l’edat. Si en sou més, haureu de fer dos o més equips.

-Cada equip s’haurà d’inscriure gratuïtament indicant les dades de cada membre de l’equip i imprimir-se el dorsal (el rebreu en el moment de fer la inscripció) . La inscripció estarà oberta des del dia 12 d’octubre fins al 15 de novembre en el següent enllaç:

INSCRIPCIONS MARXA FAMILIAR

El Centre Excursionista de Rubí proposarà un itinerari de 12 km per camins i corriols amb un desnivell positiu màxim de 300m i amb punt de sortida i arribada a Can Xercavins (un itinerari molt similar al que van fer els infants l’any passat). El recorregut es realitzable en un temps orientatiu de 4h i 30 minuts (incloent algunes parades de descans)

-A continuació teniu els enllaços per descarregar el mapa de l’itinerari i el recorregut digital per a GPS o dispositius mòbis.

MAPA – RECORREGUT DIGITAL

L’itinerari estarà marcat amb senyals amb franges de color groc i negre, i estaran fixades en branques dels arbres o arbusts. L’organització vetllarà pel manteniment de la senyalització, però per major seguretat, serà necessari disposar del mapa i/o del recorregut digital per a GPS. Cal respectar la senyalització.

-Aquest itinerari es podrà realitzar qualsevol dia entre el 24 d’octubre i el 29 de Novembre (proposem un marge ample de temps per evitar aglomeracions).

-Durant la realització del recorregut us haureu de fer una foto amb tot l’equip en el punt indicat en el mapa, i l’haureu d’enviar al correu fotosmarxa@rubicer.cat indicant el numero d’equip i la data que heu fet l’itinerari (Aquest correu sols serà operatiu per enviar les fotos, i l’organització no contestarà cap correu rebut en aquesta adreça).

També us convidem a publicar algunes fotos a les xarxes socials etiquetant-nos (Instagram: @cer_rubi / Facebook: @CERubi / Tuitter: @CerRubi )

-Tots els equips que hagin fet l’itinerari i enviat la fotografia, tindran un obsequi, que podreu passar a buscar a partir del 23 de novembre i fins el 18 de desembre al local del Centre Excursionista, de dilluns a divendres de 19h a 21h.

Per contactar amb l’organització cal utilitzar el correu lamarxa@rubicer.cat

ADVERTÈNCIES:

-Recordeu portar una petita motxilla amb aigua, menjar i roba d’abric i/o impermeable per anar a fer el recorregut.

-Cal que respecteu les normes en vigor sobre protecció de la COVID 19, en el moment que realitzeu l’activitat.

-Eviteu aglomeracions i mantingueu les distancies de seguretat.

-L’activitat corre sota la vostra responsabilitat. El Centre Excursionista no es responsabilitza de possibles incidents o accidents ocorreguts durant l’activitat.

-Cal respectar la senyalització de l’itinerari així com també l’entorn natural (no llençar brossa, respectar animals i plantes, no trepitjar els camps de conreu…)

ÀNIMS, FORMEU ELS VOSTRES EQUIPS, INSCRIVIU-VOS I BONA MARXA FAMILIAR!!

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es P1050629-1024x576.jpg