El Centre Excursionista de Rubí ha creat la secció de TrailRunning CER com a resposta a l’increment de persones que comencen a córrer, per donar cabuda a tots aquells que es consideren corredors populars i  habitualment corren per les ciutats del nostre país, per aquella gent cansada de trepitjar el fred asfalt a l’hivern i tremendament calorós a l’estiu i sobretot per aquells que estimem la natura i volem gaudir d’ella fent el que més ens agrada:córrer.

Som molts els que d’una manera o altre busquem aquell company o amic per compartir aquest esport i moltes vegades ens és complicat trobar-lo.

Des del Centre s’inicia aquest projecte per tal de reunir a totes aquelles persones tot formant un grup estable, on una colla d’amics amb diferents experiències en el fet de córrer, de forma humil i esperit d’equip establim una metodologia d’entrenament i millora física orientada cap a la pràctica d’aquest esport de forma divertida i amena.

Rubí permet gaudir d’entorns naturals ideals per córrer a molt poca distància, fet que no desaprofitem en la nostra sortida habitual setmanal (dimarts a les 19:30h). Paral·lelament, complementem aquesta sortida setmanal amb  sortides esporàdiques en grup durant la setmana aprofitant les avantatges de comunicació 2.0 de les que gaudim actualment. Per altre banda també participem en competicions durant l’any per satisfer en certa manera l’esperit competitiu individual inherent al fet de córrer i representar al CER allà on anem.

Anima’t a córrer amb nosaltres!

Contacte via el Centre o pots trobar-nos al facebook