Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

  • INSCRIPCIONS OBERTES

10a Caminada Nocturna

Per fer la inscripció cliqueu els següents enllaços

Una vegada feta la inscripció i el pagament, caldrà recollir el dorsal de participant al CRAC entre 27 i el 29 de setembre de 18h a 21h presentant el full d'inscripció i el comprovant de pagament.

Preu: 6€ (participants de 14 anys o menys: 3€)

Cal fer una inscripció per cada participant

INSCRIPCIÓ TANCADA

dies 27, 28 i 29: Recollida de dorsals  i inscripcions presencials al CRAC de 18h a 21h

 INSCRIPCIÓ ADULTS
 INSCRIPCIÓ MENORS

 Torna la caminada nocturna i aquest any ho fa de manera especial perquè ja són 10 edicions gaudint de l'entorn natural de la nostra ciutat, de la nit i del caminar en bona companyia. És per això que vindrà acompanyada d'actes especials de celebració.

Serà el dissabte 7 d'octubre i com cada any, gaudirem d'un recorregut inèdit que portarà a coneixer la recuperació del camí antic de Can Xercavins i de nous senders oberts al torrent de Can Feliu i el dels Valencians, també passarem per llocs com l'era de Can Xercavins, el bosc de Can Feliu, la font de Can Guilera, les fonts i l'avellanosa de Can Roig, Can Tapis o la font de Sant Muç.

El punt de sortida serà la plaça del dr. Guardiet (pl. de l'església) i els actes de celebració començaran a les 17h, hi haurà castells, gegants, diables, sardanes, danses participatives, jocs infantil, així com també audiovisuals amb imatges de les 10 edicions i una mostra dels resultats de les aportacions solidàries a diferents entitats locals.

L'horari serà el següent:

17h Inici dels actes de celebració
20.30h Sortida de la caminada
22.30h

Previsió d'arribada dels primers participants i inici del sopar (entrepans de butifarra)

23h Inici de les actuacions musicals a càrrec de Rubí musical segle XXI i la Gossa d'Era
1h Arribada dels últims participants
1.30h Final de la 10a edició de La Nocturna

 

El recorregut oferirà 2 variants, un ITINERARI CURT de 7,5km (2h aprox) i un ITINERARI LLARG DE 13,5Km (4h aprox).

De la mateixa manera que a les edicions anteriors, podrem gaudirem de fins a 7 punts d’interès artístics, d'astronomia, cultura, història, música, natura i pertorbacions ambientals, dinamitzats i guiats per diverses entitats rubinenques.

El límit de participació s'amplia fins a 1200. Les inscripcions es podran fer del 13 al 20 de setembre a través d'Internet (màxim 800 inscripcions), una vegada realitzada la inscripció online caldrà fer el pagament per transferència bancària, el termini de pagament serà el 20 de setembre. S'anularan aquelles inscripcions que no realitzin el pagament dins del termini.  

Entre els dies 27 i 29 de setembre caldrà recollir els dorsal al CRAC entre les 18h i les 21h, també es podran fer inscripcions presencials fins arribar al límit màxim d'inscripció.

El preu d'inscripció és de 6€; els participants de 14 anys o menys paguen 3€. (La inscripció dóna dret a participar de l’activitat i al lliurament d’entrepà, beguda i material divulgatiu a l’arribada)

L'aportació solidària (1€ de cada inscripció) es destinarà a Oncolliga Rubí, col·lectiu que dóna suport a les persones que tenen càncer i a les seves famílies.

Aquí podeu descarregar-vos el material de difusió

FULL INFORMATIU

REGLAMENT I INSCRIPCIÓ (presencial)

MAPA DELS

RECORREGUTS

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save