Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

IV Passejada Solidària 

El diumenge 3 de desembre col·laborem per quart any en la Passejada Solidària que organitza la Creu Roja a diferents punts dels territori català.

Enguany, hi haurà dues campanyes en marxa on podreu col·laborar en una, en l'altra o en les dues:

- Campanya de Reis: Porta la teva joguina nova, no bèl·lica ni sexista i participa en la campanya "Els seus Drets en Joc" (http://www.lajoguinaeducativa.com/)

- Campanya Alimentació infantil: Fes la teva aportació econòmica i aquesta anirà destinada íntegrament a la segona fase de l'Aliança Humanitària per l'Alimentació infantil de la Creu Roja (http://www.ellsnopodenesperar.org/que-es-lalianca-humanitaria/)

 Tothom que hi estigui interessat pot participar d'aquesta passejada que farà un recorregut anomenat "Camí del Cereal". Aquest serà de 11km per la zona de Can Xercavins, Can Serrafosà, Can Jornet i en finalitzar, un petit vermut al Castell pels participants. Podeu consultar l'itinerari al següent enllaç: 

https://ca.wikiloc.com/wikiloc/spatialArtifacts.do?event=setCurrentSpatialArtifact&id=21022660

 

Les inscripcions es poden fer presencialment al local del Centre Excursionista de 19 a 21h, per correu electrònic (cer@rubicer.cat) o bé per telèfon (93 588 71 70). El mateix dia de la sortida s'haurà de formalitzar la inscripció tot omplint el formulari corresponent

La sortida serà a les 8.30h des de l'Arboretum del Castell i acabarà al mateix Castell.

triptic PS