Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

ACTIVITATS DEL GAM

Aquest 2018 arranquem amb força! De moment us deixem la informació sobre una sortida de formació i les dues pròximes sortides de grup. Estigueu atents!

Formació:

Des del GAM oferim la possibilitat de fer un curs bàsic de formació en activitat hivernal: gramponatge, autodetenció i recerca i rescat amb ARVA. 

Per aprofitar la sortida, el dia següent pujarem al Pic de la Dona per alguna canal de cara nord. Aquesta sortida es farà el cap de setmana del 13 i 14 de gener.

És molt important que  tota aquella persona interessada en la formació ho ha de comunicar al Centre fins al 8 de gener. Per confirmar, podeu enviar un correu electrònic al cer@rubicer.cat o bé trucant o passant pel local el mateix dia 8 de gener. 

 

Sortida conjunta:

El proper dissabte 20 de gener farem una sortida conjunta entre esquiadors i raqueteros. Anirem a Puig del Pam, a l’estació d’esquí de Les Angles.

Sortida: 6.00h a l’Escardívol.

Pel que fa a les raquetes, serà una sortida d’iniciació, amb un itinerari d’uns 13-14 km i al voltant d’unes 5 hores, parades a part.

Els esquiadors faran un itinerari diferent amb una mica més de volta i un desnivell acumulat d’aproximadament 1.200m.

La reunió preparatòria serà dijous 18 de gener a les 21h al local del CER. Recomanable haver rebut la formació bàsica en activitat hivernal.

 

Sortida GAM:

El cap de setmana del 3-4 de febrer realitzarem una sortida al Tuc de Mulleres.

Els interessats tenen temps fins al 19 de gener per apuntar-se i poder fer la reserva al refugi de Conangles.

La reunió prèvia serà l’1 de febrer a les 21h al local del CER. 

Per poder assistir a la sortida és obligatori tenir la llicència federativa tipus C o superior i altament recomanable haver rebut la formació bàsica en activitat hivernal.