Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

RAQUETES DE NEU

13 d'Abril : PIC ALT DE CUBIL (ANDORRA)

 El proper 13 d’abril farem la sortida de raquetes, última de la temporada, suspesa la temporada passada per mal temps, al pic Alt del cubil (2831m) Andorra des dels Cortals, amb uns 800m de desnivell, de dificultat mitja-alta, per la distància i el desnivell.

A la reunió preparatòria del dijous dia 11 d’abril a les 20h30’ al CER i es parlarà de material, horaris i distribució de cotxes.

Per fer aquesta activitat caldrà estar federat de forma anual (modalitat C mínima) o temporal.

*Les destinacions poden variar en funció de l'estat de la neu i la climatologia

Material per l'activitat de raquetes:

Raquetes de neu, bastons, grampons, piolet, ARVA, pala i sonda, ulleres de sol, gorra, crema solar, guants, botes de neu, polaines, roba d'abric, peça impermeable. Menjar i aigua per a tota la sortida.

Condicions de l'activitat:

Els participants declaren que es troben en la condició física adequada a l'activitat, coneixen els riscos generals de les activitats que es desenvolupen en el medi natural, que han estat informats de tots els riscos específics de les activitats descrites i que els accepten voluntàriament comprometent-se a col·laborar activament en el bon funcionament de l’activitat.

Els participants declaren que assumeixen les responsabilitats i els danys propis o ocasionats a tercers en cas d’accident o incident, mitjançant una assegurança adient a l’activitat i en vigor i que, en el seu defecte, assumiran els possibles perjudicis per compte propi.

 MEMÒRIA D'ANYS ANTERIORS

Si voleu conèixer què hem fet altres temporades, consulteu la nostra memòria:

Memòria raquetes de neu