Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

RAQUETES DE NEU

23 DE FEBRER : PIC D'ANYELLER (NÚRIA)

La tercera sortida de la temporada la farem el 23 de febrer al pic d’Anyeller, a la zona de Núria. Pic poc conegut i poc concorregut, però privilegiat per veure la cara nord del Nou Fonts. Farem uns 11 km d’anada i tornada. Sortirem de Núria i passarem pel coll de Nou Fonts. 

En aquesta sortida ja deixem el nivell d’iniciació de les dues primeres sortides i ja cal portar material més específic.

Tota la informació sobre material necessari, horaris, itineraris i preus la donarem a la reunió informativa que la farem el dijous dia 21 de febrer a les 20h30’ a la seu del centre excursionista.

Per fer aquesta activitat caldrà estar federat de forma anual (modalitat C mínima) o temporal.

CALENDARI 2018-2019: PROPERES SORTIDES 

09 de març: Comabona (Cadí).

23 i 24 de març: pic del Pinetó ( límit nord d'Aigüestortes) i conjunta amb GAM.

13 d'abril: Alt del Cubil (Andorra).

*Les destinacions poden variar en funció de l'estat de la neu i la climatologia

 

Material per l'activitat de raquetes:

Raquetes de neu, bastons, grampons, piolet, ARVA, pala i sonda, ulleres de sol, gorra, crema solar, guants, botes de neu, polaines, roba d'abric, peça impermeable. Menjar i aigua per a tota la sortida.

 

 

Condicions de l'activitat:

Els participants declaren que es troben en la condició física adequada a l'activitat, coneixen els riscos generals de les activitats que es desenvolupen en el medi natural, que han estat informats de tots els riscos específics de les activitats descrites i que els accepten voluntàriament comprometent-se a col·laborar activament en el bon funcionament de l’activitat.


Els participants declaren que assumeixen les responsabilitats i els danys propis o ocasionats a tercers en cas d’accident o incident, mitjançant una assegurança adient a l’activitat i en vigor i que, en el seu defecte, assumiran els possibles perjudicis per compte propi.

 

 

 MEMÒRIA D'ANYS ANTERIORS

 

Si voleu conèixer què hem fet altres temporades, consulteu la nostra memòria:
Memòria raquetes de neu