Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Cursa de Muntanya

La cursa de muntanya de Rubí és un cursa popular que recorre espais naturals de la nostra població per camins de muntanya. La data de realització és entre finals d’abril i primers de maig, depenent de l’any.

La primera edició va ser l'any 2000 i les onze primeres es van realitzar pels voltants de Ca n’Oriol, amb sortida i arribada a l’era de la mateixa masia.

L'any 2012 es va canviar el recorregut i des d'aleshores, la cursa es realitza al voltant de la zona de Can Roig amb punt de sortida i arribada al Pavelló Poliesportiu de La Llana.

El 2017 es realitza una modificació del recorregut per tal d'aprofitar nous camins per corriols i torrents espectaculars. La cursa serà el diumenge 7 de maig. Si hi esteu interessats, el pròxim dissabte 8 d'abril a les 9:30h ens trobarem al pavelló de la Llana per tal de fer entrenament obert a tothom de cara a la cursa.

Podeu veure el recorregut si feu clic aquí

Podeu fer la INSCRIPCIÓ i trobar més informació al web de la Cursa de muntanya, també hi trobareu les classificacions i fotografies d'edicions anterior.

Esperem que la propera edició us animeu a venir: a còrrer, a col·laborar i a gaudir de la festa.

 

 

Save