Matinals entre setmana

Si t’agrada caminar i pots fer-ho entre setmana, un dimecres de cada mes organitzem les matinal entre setmana. Normalment la sortida es realitza per Sant Llorenç, descobrint en cada sortida, molts i bonics racons d’aquest espai natural tan proper. També es realitzen sortides a d’altres espais com Montserrat, el Montseny…

Demana informació del grup de Matinals a la secretaria del CER i vine a caminar i gaudir de la companyia.

Comissió Matinals

 

PROPERA SORTIDA

Matinal 129- NADAL

14  de desembre.

Al desembre us tenim preparada una sortida especial amb esperit nadalenc.

Ens trobarem a les 7.30h a l’Escardívol. Cap a les 8 del matí serem al carrer Granera, per iniciar la matinal de Nadal. Mentre caminem, col·locarem pessebres matinals. Un cop arribat al monestir, cantarem nadales tots plegats. A partir de les 10.30, recollirem els regals de “l’amic matínaire” i s’entregaran els números del sorteig. Abans de començar a obrir els regals, farem l’esmorzar Nadalenc, al restaurant de la Mola. Un cop finalitzat, es realitzarà “l’amic matínaire”. També visitarem al Pare Noel amb els seus ajudants i ajudantes. 

En l’esmorzar també gaudirem de dolços nadalencs (neules, torrons…) i cava, que juntament amb la beguda, es pagarà entre tots els assistents. L’esmorzar va a càrrec de cada participant, i es pagarà al restaurant.

Recordem que el valor màxim del regal de “l’amic matínaire” és de 5 euros.

 

Ja estan obertes les inscripcions. El termini és fins al dilluns 5 de desembre.

 

 

Inscriu-t’hi aquí!

 

Sortida: 7.30 del matí, des de l’Escardívol

El desplaçament serà amb cotxes particulars amb les despeses a repartir per cada vehicle.

 

 

 

DATES DE LES PRÒXIMES MATINALS:

Matinal 130→ 11 de gener

Matinal 131 → 8 de febrer

Matinal 132 → 8 de març