GAM: Ja tenim calendari de sortides!!

  • 17 de desembre de 2022. Sortida conjunta d’ inici de temporada amb els raqueterus, amb el ja clàssic dinar al Niu de l’Aliga (Tossa d’Alp ), sortint de Masella – Coma Oriola per pujar l’ultim tram per la canal dels Isards.

  •  28 i 29 de gener de 2023. Sortida conjunta amb els raqueterus ( ells fan el Pic de la Dona ) a les canals cara nord del Pic de la Dona des de Vallter.L’endemà ( si hi ha prou gent interessada ) formació bàsica en gramponatge i autodetenció.

  •  11 i 12 de febrer de 2023. Sortida conjunta amb els raqueterus a la Coma del Forn, des del refugi de la Pleta del Prat.( ruta al cim a concretar en la reunió preparatoria previa).

  • 18 i 19 de març de 2023. Sortida al Vallibierna – Culebras des del refugi de Cap de Llauset.

  • 15 i 16 d’abril de 2023. Sortida al Fontblanca des del refugi de Sorteny.

  •  13 i 14 de maig de 2023. Sortida a l’Aneto des de el refugi de la Renclusa.

  • 9 i 10 de setembre de 2023. Sortida al Perdiguero des de la Vall de Lliterola ( bivac ? )

Salut i muntanya !

Primera sortida

El 17 de desembre iniciarem a la temporada del Grup Alta Muntanya. 

Com cada any, serà una sortida hivernal per iniciar el curs, col·lectivament  amb els Raqueterus, Palillerus (esquiadors) i els Gamerusus (GAM).

La sortida serà a la Tossa d’Alp, on es farà un brindis de germanor davant del refugi Niu de l’Àliga, on, qui vulgui, es podrà quedar a dinar.

Dimcres 14 de desembre, a les 20.30h, es farà la reunió preparatòria per la sortida al CER, on ens dividirem els cotxes pel desplaçament i es triarà el menú.

És obligatori disposar com a mínim de la llicència C. Aquells que no la tingueu, caldrà que marqueu la opció corresponent i aboneu l’import indicat.

Preu de la sortida: Segons desplaçament i menú.

 

Inscriu-t’hi aquí!