La cursa de muntanya de Rubí és un cursa popular que recorre espais naturals de la nostra població per camins de muntanya. La data de la propera edició serà el diumenge 8 de maig a les 9.30h al Pavelló municipal de la Llana de Rubí.

Inscripcions i recorregut

Podeu anar a la PÀGINA WEB DE LA CURSA, on trobareu les classificacions i fotografies d’edicions anterior.

També podeu descarregar-vos el recorregut digital per a GPS fent clic aquí.

Fotografies 20a edició (2022)

En aquest apartat us anirem afegint carpetes de fotos d’aquesta edició.

Sortides/arribades, podis i sorteig.

Sortida i Recorregut I

 –Premi Rubí d’Arrel “Can Copes” (km 5.6)

 

Breu història de la Cursa

 La primera edició va ser l’any 2001 i les onze primeres es van realitzar pels voltants de Ca n’Oriol, amb sortida i arribada a l’era de la mateixa masia.

 L’any 2012 es va canviar el recorregut i des d’aleshores, la cursa es realitza al voltant de la zona de Can Roig amb punt de sortida i arribada al Pavelló Poliesportiu de La Llana. Actualment es continua realitzant en al mateix lloc però s’han realitzat modificacions en el recorregut per fer-lo més atractiu.

L’edició del 2023, es prepararà amb una nova direcció de cursa, la qual cosa fa pensar que hi puguin haver canvis en el format de la prova. Haurem de tenir una mica de paciència per conèixer tots el detalls.

 Esperem  que us animeu a córrer, a col·laborar i a gaudir de la festa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 La cursa de muntanya de Rubí és un cursa popular que recorre espais naturals de la nostra població per camins de muntanya. La data de la propera edició serà el diumenge 8 de maig a les 9.30h al Pavelló municipal de la Llana de Rubí.

Inscripcions i recorregut

Podeu anar a la PÀGINA WEB DE LA CURSA, on trobareu les classificacions i fotografies d’edicions anterior.

També podeu descarregar-vos el recorregut digital per a GPS fent clic aquí.

 

Breu història de la Cursa

 

 

La primera edició va ser l’any 2000 i les onze primeres es van realitzar pels voltants de Ca n’Oriol, amb sortida i arribada a l’era de la mateixa masia.

 

L’any 2012 es va canviar el recorregut i des d’aleshores, la cursa es realitza al voltant de la zona de Can Roig amb punt de sortida i arribada al Pavelló Poliesportiu de La Llana. Actualment es continua realitzant en al mateix lloc per s’han realitzat modificacions en el recorregut per fer-lo més atractiu.

 

Esperem  que us animeu a còrrer, a col·laborar i a gaudir de la festa.